Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

«Man vet bare så altfor godt at senger i gjennomsnitt varer mye lenger enn ekteskap.»

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har opplevd så lite at jeg ofte tror jeg ikke skal dø; jeg synes det virker usannsynlig at et menneskeliv skal kunne romme så lite.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vanligvis møter jeg aldri noen i helgene. Jeg holder meg hjemme, rydder litt og depper i ro og fred.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi har behov for eventyr og erotikk fordi vi har et vedvarende behov for å fortelle oss selv at livet er fantastisk og spennende, hvilket vi selvfølgelig tviler litt på.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Disse to jentene er ikke noe pene i det hele tatt, de er de styggeste meggene på jobben. De går ut og spiser sammen og leser bøker om barns språkutvikling, sånne ting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har levd. Det har vært øyeblikk da du har levd. Du husker det selvfølgelig ikke særlig godt, men det finnes fotografier som kan dokumentere det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg bestemmer meg for at jeg skal gi støtte til innleggene hans så ofte jeg kan, med et fårete, beundrende ansiktsuttrykk, som om han hadde åpnet uante, vidtrekkende perspektiver for meg, fulle av visdom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg beklager å måtte si det, men jeg har alltid synes at denne oppramsingen av realistiske detaljer, som liksom skal bidra til å skape levende romanskikkelser, er noe stort tull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Søndag morgen gikk jeg en liten tur i strøket; jeg kjøpte en rosinbolle. Det var en mild og fin dag, men også litt trist, slik søndagene gjerne er i Paris, særlig når man ikke tror på Gud.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ikke det at jeg kjenner meg så langt nede; det er heller det [at] jeg synes alle rundt meg virker så høyt oppe.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla