Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Folk snakker om barn som om de på en eller annen måte er annerledes enn voksne. Men det er ingen forskjell, ikke egentlig. Bare sjeler som er gale etter å bli elsket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han slo rundt seg, ikke som en okse eller en bjørn, men som en pastor som hadde fått i oppdrag av sin Gud å tømme den syvende sirkelen i helvete. Cale hadde trukket seg tilbake mot venstre. Han skjønte det når Gud og naturen konspirerte i hellig vold og hadde invadert en mann på en slik måte at han minnet mest om en orkan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en smal nymåne med den gamle i armene den kvelden. Den ga lite lys og ble ofte skjult bak skyene. Det var nervepirrende å vente i mørket på denne måten. I stedet for at den svarte natten ble noe som omga deg, virket det som om den fylte innsiden av hodet ditt, slik at man mistet den klare opplevelsen av forskjellen på innside og utside.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen