Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Love is when you like someone so much you have to call it something else.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Var du alene? I fengselet, mener jeg?"
"Ikke med én gang. Jeg var i en fellescelle sammen med alle mulige tvilsomme typer - av de aller ypperste som Bargello har å by på. Vel, det var ikke så ille, ikke helt ulikt klosterlivet, for kirken er også full av tyver og pederaster og kriminelle, så jeg følte meg helt hjemme. Den eneste forskjellen var i grunnen at disse slubbertene var ærlige mannfolk, redelige kriminelle, de var som de var, og de drev ikke med forstillelse og hykleri. De lot ikke som om de var fromme og gudfryktige, mens de brøt med hvert eneste bud i den kristne kanonen."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... under Carnevale gikk alle med masker og kostymer og var bare opptatt av å drikke og feire, slik at uerfarne båtfolk som var dårlige til å seile i utgangspunktet, ble enda verre fordi de var fulle og ikke kunne se skikkelig gjennom maskene sine. Og de tunge kostymene de bar, hindret dem i å bevege seg på beste måte. Det var mange festdeltakere som druknet hvert år, sa han, men, la han til med den karakteristiske tørre humoren sin, ikke på langt nær mange nok. Jeg så for meg hvordan disse uheldige typene falt over båtrekkene sine og ble trukket under av tung brokade og kraftige fløyelsstoffer. Jeg sendte en flyktig tanke til alle de velkledde skjelettene som måtte befinne seg under oss, trukket under med bena først av tunge, staselige støvler og sko fulle av vann. Jeg så dem for meg stående oppreist, dansende i all evighet i et eget uhyggelig undervannskarneval for de døde.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Krig koster, men fred er enda dyrere

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vurderte å vise ham navlen min, men bestemte meg for å la det være nå som vi hadde det så hyggelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hadde de samme familietrekkene som Silvio og Guido, men det var som om en annnen kunstner hadde forsøkt å kopiere bror Guidos ansikt og deretter gått fra verket sitt i regnvær.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen