Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Erago la merke til at Verden, dvergene og til og med alvene behandlet ham og Safira annnerledes enn de hadde gjort før Galbatorix´ død. De var mer ærbødig, og de så på ham og Safira med noe han etter hvert innså var ærefrykt, I begynnelsen likte han det - Safira så ikke ut til å bry seg - men etter hvert begynte det å plage ham at mange av dvergene og menneskene var så ivrige etter å behage ham, at de bare fortalte ham det de trodde han ville høre, og ikke sannheten. Denne oppdagelsen gjorde ham urolig for han følge ikke at han kunne stole å andre enn Roran, Arya, Nasuda, Orik, Horst og - selvsagt - Safira.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingenting som er verdifullt, er lett

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Dere må huske at de ikke hadde noe eget språk, og at det skapte et større skille mellom oss enn dere kanskje tror. Språket forandrer bevisstheten på en måte som det er vanskelig å forklare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men Eragon fikk seg ikke til å fremsi bønnen. Han var ansvarlig for skjebnen deres, enten han likte det eller ikke, og han følge at det ville ha vrt feil å overlate ansvaret til noen andre, selv til en gud - eller forestillingen om en gud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Men planen hadde ikke fungert hvis det ikke hadde vært for deg og Eragon. Du handlet med stort mot."
Roran slapp fra seg et enkelt latterbjeff. "Ha! Og vet du hvorfor? Det skal jeg fortelle deg Ikke så mye som hver tiende mann er faktisk villig til å angripe fienden. Eragon ser det ikke, han er alltid i frontlinjen og jager soldatene forran seg, men jeg ser det. De fleste holder seg i bakgrunnen og kjemper ikke med mindre de blir trengt opp i et hjørne. Eller så viftter de med armene og lager masse bråk uten faktisk å foreta seg noe."
Katrina så forferdet ut. "Hvordan er det mulig? Er de feige?"
"Jeg vet ikek Jeg tror ... jeg tror kaskje at de bare ikke får seg til å se en mann innn i øynene og drepe ham, selv om det ikke virker som om de har problemer med å drepe soldater som står med ryggen til. Så de venter på at andre skal gjøre det de selv ikke får til. De venter på folk som meg."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Change itself is neither good nor bad, but knowledge is always useful.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Duse strimer av morgenlys strakte seg vannrett gjennom byen og ga tårnspissene, brystvernene og kuplene en gyllen glød. Gatene og smugene var innhyllet i skygger med farge som anløpent sølv, og vannet i den steinkantede kanalen var mørkt og bedrøvelig og full av blodsøl. Høyt over dem lyste en enslig planet, en stjålen gnist mot den stadig lysere blå kappen, der det tiltagende sollyset hadde skjult alle de øvrige av nattens juveler

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Why are we going to Vroengard?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg Kristin LotheMads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride Lindseth