Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Jeg synes så synd på oksene. De ser så redde ut, og jeg er sikker på at de bare har lyst til å dra hjem og få være i fred.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Vi forandrer henne ikke," skjøt Nina inn. "vi forbedrer henne, legger til noe som ikke var der fra før, som når man tilsetter oliven i brødet for å gi det mer smak." "Vel, noen foretrekker brød uten tilsetninger."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gårsdagen var i fortiden, og nåtiden var alt som betydde noe. Konsekvensene tilhørte fremtiden, så det var heller ingenting å bekymre seg for. Det andre kalte enfoldighet, syntes jeg ofte kunne virke svært klokt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En klok mann sa en gang til meg at fantasi og virkelighet er to fingre på samme hånd, en hånd de deler med tro, fornuft og tålmodighet. Det er det hånden strekker seg etter som betyr noe, siden alle fingrene vil gripe det samme til slutt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis det var mulig, ville jeg laget et perlekjede av det glitrende havet og hengt det om halsen på deg. ingen ville kledd det bedre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Man kan ikke løpe fra skjebnen, eller lure den. Hvis du lengter etter fred, må du godta den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når livet føles trangt, kan vinen hjelpe mot så mangt

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Uansett hva min veg viser seg å være,rømmer jeg ikke fra den,men går sakte så jeg ikke går glipp av noe undervegs

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"Det virket fullstendig latterlig å påføre seg selv lidelse med vilje. Shandor pleide å si at livets uungåelige smerte gjør oss sterkere, men selvpåført smerte virket bare dumt."

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • Nå er du ikke bare en av oss, du er en av de spesielle.
  • Alt jeg noen gang har ønsket meg, er å være usynlig som vinden.
  • Nå er du ikke usynlig mer, Rosa. Du gløder og skinner som bålet som varmer oss her i kveld.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Grethet87Harald KRufsetufsaEckhoffEivind  VaksvikDemeterLilleviMette Veronica AaseIngunn SHeidi LJostein RøysetKorianderEmilieskIngeborg GAtmanNina BallerinaLars MæhlumAnjaAnniken RøilBoktimmyGodemineingar hPerSpelemannJulie StensethDolly DuckHanne Kvernmo RyeDagfinn R. AndersenMarianne MHege LIngunn ØvrebøVibekeTone SundlandTine SundalMarit HåverstadJeanettegretemorHildaAnneWangIngunnJFrode Kinserdal