Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 31 sitater

Øyeblikket er alt vi har

Godt sagt! (4) Varsle Svar

“Because -' she looked up at Bill and gave him a smile that lit up her face, granting him a sudden flash of her true beauty - 'love never die, Mister Bill. It never die.”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man må tenke på hva man har, ikke på hva man ikke har. Det er forslitt og naivt og enkelt, jeg vet det, men det er sant.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bill kledde av seg, la seg mellom laknene og tenkte at han og Elsie ikke hadde pengene og det behagelige livet som adelsfamilien de arbeidet for, men de var velsignet med noe som han nå forsto var mer sjelden enn en svart orkidé: evig kjærlighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den eneste som kan redde en misbruker, er misbrukeren selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle tre gikk inn i salongen, og Julia satt seg ved instrumentet. Kit så Lidias øyne fyltes av tårer da de første tonene av Chopine Etudes ble lokket frem av barnebarnets talentfulle fingre. Han forsto at ringen var sluttet. Hver og en av dem hadde en plass i historien som gikk over flere generasjoner,og nå var de samlet i Wharton Park som hadde spilt en så stor rolle i veven de og andre hadde vevet. Det eneste som gjensto nå, tenkte Kit, var å begynne en ny ring.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under reisen jeg har gjort de siste to årene, fylt av sorger og gleder, har jeg lært det viktigste livet kan lære oss, og jeg er glad for det. Øyeblikket er alt vi har.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

<< Det siste året har jeg lært å ta dagene som det kommer, og vente det uventede>> sa Julia.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du må unnskylde at jeg stirrer. Det er både rart og deilig for meg å se det vakre som er skapt av Harry og meg, og av min egen datter og din far , her i mitt hus. Jeg gleder meg over resultatet, for du er svært vakker. Du har arvet det beste fra den thailandske siden i tillegg til engelsk høyde og holdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi var glade i hverandre- er glade i hverandre- uansett om vi er av samme blod eller ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen