Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Digerud likte å se på fugler som kopulerte. De gikk så herlig rett på sak, ikke noe tøys og tull, ingen nytelse for nytelsens skyld. De gjorde det de skulle, og kom seg videre. Dette var prinsipper Alfred Digerud hadde prøvd å kopiere i sitt eget kjønnsliv. Det var mye brusing med fjær og lokkesang, men når han først kom seg i posisjon, var han lynrask. Resultatet var et ensomt liv. Men Digerud klagde ikke. Det var livet han hadde valgt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Er du glad i å lese?" sa Nils.
"Nei, men jeg liker at folk tror at jeg er det," sa Klavenes. Han fikk et alvorlig uttrykk i ansiktet. Faktum er at jeg bare har lest én eneste bok i hele mitt liv."
"Hvilken?"
"Den store sitatboken."
"Er den bra?"
"En klassiker. Pugger du den, slipper du å lese noe annet: "Man skal ej lese for at sluge, men for at se, hva man kan bruge"."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jobben som markiseselger var bare noe som stakk kjepper i hjulene for drogingen, og da den kreative bedriftslegen fra Eiksmarka hadde tilbudt ham diagnosen "virus på balansenerven" for førtifem tusen kroner i kontanter, hadde Trond Blast hektet det arvede Munch-litografiet ned fra veggen og solgt det til en nordlending med baskerlue under brua i Sandvika for femti tusen kroner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ventetiden var på tretti år, og styret i klubben så og si umulig å bestikke. De oppførte seg som om de var Royal and Ancient Golf Club i St. Andrews, ekstremt opptatt av etikette, krage på skjorta og familietrær - i et klubbhus som minnet om en militærbrakke på Trandum. Selv om banen var blitt fin etter den siste ombyggingen, var fasilitetene en vits, pro shopen et kott og pianoet ustemt. Bogstad golfklubb var Oslo vest med ketsjup på skjorta.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen