Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

De flokket seg rundt sine skriftlærde som geiteflokken rundt gjeteren sin på Gileads fjell. Hvis han sa at de ikke skulle reise, da reiste de ikke. Aldri blir troen så steil og sta som i prøvelsens stund.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Disse menneskene tjatret nok ikke bare om vær og vind eller utvekslet matoppskrifter. De snakket, på russisk, om vonde rykter, om mord og brann, om flukt og forvirring, om fortvilelse. ……Fuglefangeren har spent ut nettet sitt og jaget opp en sverm av fugler som bakser redde og fortvilte mot de lumske maskene. Noen har sluppet igjennom, de har søkt tilflukt i Litauen, men kan de føle seg trygge der? Ingen rundt bordet har lenger tro på det. Men finnes det noen mulighet til å komme seg vekk i en verden der aller grenser er stengt?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å, så ofte jeg hadde våknet slik, ikke til svarttrostens melankoli, men til den øde stillheten den synes å slippe de sorgfulle strofene sine ut i. Så mange ganger jeg hadde kavet meg ut av senga og klamret meg til søster mens vi ilte formålsløst fra rom til rom. - Mamma? ... Mamma? ... Er du her, mamma? Det var aldri hun som mistet meg, det var jeg som mistet henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verden har aldri hatt noen mangel på djevler, sier Aurora prosaisk. -Og ondskap er jo også en fornybar ressurs, om den kan kalles det, fornybar og med ufattelige krefter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa