Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 53 sitater

Hør! Trærne i den dype, mørke skogen skjelver, og løvet rasler som tynne flak av hamret sølv; gjennom tretoppene sniker den slu vinden seg og hvisker at snart begynner det. Trærne vet det, for de er gamle og har sett alt før.

(Fra «Den sanne fortellingen om Muddermannen», skrevet av Raymond Blythe.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er tross alt bibliotekarens store oppgave å føre bøker sammen med deres sanne leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror det kommer en tid i alle barns liv da skjellene faller fra øynene og de blir klar over at foreldrene ikke er immune for de verste av menneskelige svakheter. At de ikke er uovervinnelige. At noen ganger vil de gjøre ting som passer dem, som gir næring til sine egne monstre. Av natur er vi en egoistisk art (...).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, men jeg elsker de grå skylagene! De er så mye mer komplekse enn den blå himmelen. Hvis det dreide seg om mennesker, er det de grå jeg ville ønske å lære mer om. Å fundere på hva som kan ligge bak de grå skylagene, er mye mer interessant enn å bli presentert for noe enkelt, klart, kjedelig blått.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lykke er ikke noe man får; det er noe man må gripe.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

For du vet det sies at et brev alltid vil søke sin leser,at før eller senere , om du liker det eller ikke , har ord en egen evne til å komme frem i lyset, til å la hemmelighetene bli kjent.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er rart hvordan personligheten viser seg på menneskene når de blir eldre , når den kommer innenfra og setter merker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hysj....Hører du ham? Hør! Trærne i den dype , mørke skogen skjelver, og løvet rasler som tynne flak av hamret sølv; gjennom tretoppene sniker den slu vinden seg og hvisker at snart begynner det. Trærne vet det, for de er gamle og har sett alt før.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun holdt pusten og undret seg på hvordan livet kunne bli så forandret i løpet av en halv time når det ikke var noe særlig som hadde endret seg i det hele tatt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Happiness in life is not a given. It must be seized.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R