Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 19 sitater

Rent personlig mener jeg at burka kan være kledelig, og jeg så gjerne flere personer på den veien,for eksempel Kaj Molester Lander, og i hans tilfelle behøvde det ikke være hull til øynene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om Basker ligner et kosedyr, er han rent genetisk en ulv. Det er veldig tydelig nå. Jeg rekker å se øynene hans, de er gule, det svært sjelden de har den fargen, og når de har det, så vil jeg anbefale folk å låse dørene og vinduene sine og barrikadere seg i kjelleren.

Det er det dessverre ikke tid til å fortelle mannen på kaien. Han sparker ut etter Basker, det svarer til å prøve å skremme en sabeltiger med en parfymeforstøver.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Under andre omstendigheter ville kjøreturen gjennom Frihavnen vært himmelsk for meg, men ikke nå. For det er ikke plass til annet enn bekymringen for Tilte, og derfor ligner omgivelsene snarere en grøsser, hvilket igjen sier noe om at det vi ser rundt oss, det har mest av alt noe å gjøre med hvordan vi har det innvendig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle religioner er ganske enige om hvordan paradiset ser ut. Hvis du som Tilte og jeg slår opp i billedbibler og studerer mosaikker og malerier og brosjyrene til Jehovas vitner, så vil du vite at i følge disse pålitelige kildene ligner paradiset temmelig nøyaktig Finø Hagesenter. En stor gressplen, en rislende bekk, beplantninger og glade mennesker som ser det som livets mening å tilbringe søndagen med å fordype seg i de utstilte staudene og hagenissene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun har på seg et par røde stiletter, dessuten har hun en rød parykk. Utover det har hun ikke på seg annet enn en liten rød truse, massevis av leppestift og et stort smil som viser seg å ha en svært kort holdbarhet, for da hun ser meg, forsvinner det fullstendig.

Jeg vil gjerne gjøre oppmerksom på at jeg normalt aldri ville beskrive en naken kvinne i detaljer, ikke engang for meg selv. Når jeg allikevel vil gjøre et unntak nå, er det av pedagogiske grunner, det er for å gjøre det helt klart for deg hva jeg står overfor.

Det jeg vil peke på, det er at kvinnens bryster ikke bare er store, de er store som basketballer, og så hardt pumpet at man ville kunne sette en snor i dem og selge dem som heliumballonger til barna i Tivoli Friheten i Århus.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe over stedet som får en til å ønske å bli munk, slik har jeg egentlig alltid hatt det, og etter at Conny har forlatt meg er følelsen blitt sterkere, hvis jeg kan finne et kloster med et sterkt førstelag vil jeg alvorlig overveie å ta skrittet, men da må det også være et intimt samarbeid med et nærliggende nonnekloster, for selv om det aldri kommer noen annen enn Conny og jeg alltid kommer til å være alene, så vil man jo nødig helt unnvære kvinnelig selskap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er romantisk når ektepar holder sammen i mange år. For eksempel elsker jeg storkeparet på taket av prestegården, som fortsetter å være det samme. Jeg synes også det er god stil at pappa og mamma har holdt ut med hverandre i tyve år. (...) Men at noen kvinne kan stå ved siden av en mann som Thorlacius-Drøbert i en lengre periode, det er allikevel i klasse med miraklene i Det nye testamentet. Og hun står ikke bare ved siden av ham, hun ligger på kne og betrakter ham som en halvgud og en gave til menneskeheten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet ikke om bispeforeningen i Danmark har en julerevy. Hvis de har, så mener jeg det ville være et feiltrinn å gi Anaflabia Borderrud en større rolle. For en mer elendig skuespillerprestasjon enn den hun nå leverer, ved å late som om dette møtet er tilfeldig, det har Tilte og Basker og jeg aldri sett, og det er inklusive sommergjestrevyen i Finø By forsamlingshus siste søndag i juli, som ellers går for å være det dypeste mennesker kan synke innen amatørteater.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det forholder seg dessverre slik at Hans ikke har funnet ut av det med damer.

Det er desto mer pinlig fordi damene for lengst har funnet ut av det med Hans. (...) Å gå tur med Hans er lettere sagt enn gjort, for ikke så snart har de tatt de første skrittene, så begynner han å kretse om jentene, som om han speider etter noe han kan beskytte dem imot, eller etter en stor vanndam han kan legge seg på magen i, for at de skal kunne gå tørrskodde over ham.

Det som er galt er at storebroren min er født 800 år for sent, han hører til i riddertiden, han ser alle kvinner som prinsesser som man bare nærmer seg langsomt ved for eksempel å drepe drager eller legge seg på magen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man skal ikke undervurdere oldemoren vår. Man blir ikke 93 og overlever flere av barna sine og seks prolapser i ryggsøylen og annen verdenskrig og kan huske slutten på første uten at det er noe spesielt som holder en i gang. Jeg vil si det på den måten at hvis oldemor var en bil, så har karosseriet holdt på å falle fra hverandre så lenge noen kan huske. Men motoren går som om den akkurat er kommet fra fabrikken.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin