Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Fordi, tenkte hun, øynene fortalte om levd liv, om at glede og sorg var uløselig knyttet sammen, uansett sorgens dybde, erfaringens dybde.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I nesten hele mitt liv har jeg lurt på hvem mine biologiske foreldre var, hva slags mennesker de var. Men etter at jeg fikk barn selv, lurer jeg ikke lenger. Fordi jeg ser på barna mine og jeg ser svaret. Det ligger i trekkene deres, i hvem de er. Alt som ikke er Rick og familien hans må komme fra min side. Det er barna som til slutt har vist meg hvor jeg kommer fra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kveldens ballett er Don Quixote, og hun er iført Kitris kokette, spanske kostyme; skjørtet består av lag på lag med røde kapper som vipper opp og ned da Nina skynder seg til treningssalen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen