Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Himmelen skal vite at vi ikke behøver å skamme oss over våre tårer, for de er regndråper på jordens forblindende støv, som ligger som et lag på våre harde hjerter. Jeg ble et bedre menneske etter at jeg hadde grått – tristere, men oppmerksom på min egen utakknemlighet, vennligere. Hadde jeg grått tidligere, ville Joe ha fått lov til å følge meg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Jeg skal fortelle deg," hvisket hun med uforandret styrke, "hva ekte kjærlighet er. Det er blind hengivelse, urokkelig selvfornedrelse, total underkastelse, en tillit og tiltro som trosser en selv så vel som all verden; det er å overgi hele sitt hjerte og hele sin sjel til den som har forhekset en - slik jeg gjorde!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Ualminnelig. Gi meg," sa Joe, "en bok, eller ei god avis, og la meg sette meg ned foran peisen. Jeg kan'ke ha det bedre. Ja gud bedre," fortsatt han da han hadde gnidd seg på knærne en stund, "når du endelig kommer til en J og en O, og du kan si: 'Endelig kom det en J-O, eller Joe,'ja da er det jammen artig å lese!"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaassiljehusmor