Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

"It's all right. It's all right, Daddy. I can believe that you can't believe that you know what I'm saying or what I'm doing or why."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lou Levov var en av disse jødiske fedrene som var oppvokst i slummen, og som fra et upolert, underutdannet perspektiv drev frem en hel generasjon oppadstrebende, collegeutdannede sønner, en far som så alt som en ufravikelig plikt, som skilte mellom rett og galt og ingenting imellom, en far hvis samlede ambisjoner, fordommer og overbevisninger var så uberørt av omtanke og ettertanke at han ikke var så lett å slippe fra som man skulle tro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begrensede menn; med ubegrenset energi. Menn som kan fare opp like fort som de tar til latteren; menn for hvem det viktigste av alt her i livet er å holde det gående tross alt. Og vi var deres sønner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli