Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 32 sitater

"Om herr Hoshino mener det, så synes Nakata det er det vi bør gjøre. Vi spør mange mennesker. Ikke for å skryte, men Nakata er meget dum i hodet, og har derfor god øvelse i å spørre om ting."
"Hm. Å spørja er ein gongs skam. Å ikkji spørja er skam for livet. Det sa han goffa alltid."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå om ettermiddagen er det flere andre her. De aller fleste har lesebriller. Når folk har lesebriller på, blir de så like.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Så det jeg tenker er at heller enn å leite etter katter som har blitt borte, burde du setta inn alt på å finne den andre halvparten av skyggen din."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

《Hvis jeg ikke har sjøen og fjellene like innenfor rekkevidde, finner jeg meg ikke til rette. Mennesket er definert av det stedet der de ble født og vokste opp, i alle fall til en viss grad. Hvordan en tenker og føler drives av typografi, temperatur og vindretning. Hvor er du født?》

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tida veier tungt på deg, som en gammel, tvetydig drøm. Du flytter på deg uavlatelig, for å slippe gjennom denne tida. Men du vil aldri slippe unna den, selv om du drar til verdens ende. Likevel er du nødt til å dra helt til verdens ende. For det fins ting som bare kan gjøres der, ved verdens ende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det fins alltid en annen verden like ved siden av den vi lever i.
Du kan klare å trenge et stykke inn i den og likevel komme deg
uskadd tilbake. Hvis du er forsiktig. Men etter et visst punkt er det
ikke lenger mulig å snu. Da finner en ikke veien ut igjen. Det er en
labyrint.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sånn er det med kjærligheten, unge Kafka Tamura. Det er du selv som nesten mister pusten fordi det er så fantastisk, du selv som går deg vill i det dypeste mørke, du selv alene. Det er noe du selv må holde ut i ditt eget hjerte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

《Men siden tiden finnes, blir vi jo alle skadd, og da forandrer vi oss. Før eller siden 》

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bare ved å se på smilet hennes, kan du følge den vakre veien til et lykkelig hjerte
-like tydelig som det etterbildet av ildfluens tegninger i mørket som
fester seg på netthinnen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En tung, klam stillhet duver gjennom huset. Det er hviskingen fra dem som ikke fins, åndedrettet til mennesker som ikke lever.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl