Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Du stod en god stund over den igjenfylte brønnen før du gikk inn den lille porten og ropte på mamma, men du fikk ikke noe svar. Lyset fra solnedgangen den høstkvelden fylte den vestvendte gårdsplassen. Du gikk inn i huset for å se etter henne, men hun var verken i stua eller soverommet. Huset var rotete.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

...Ingen liker en mutt og illeluktende gammel mann som bare tar opp plass. Nå har vi blitt en byrde for våre barn. De har ikke bruk for oss lenger. Det sies at man kan se fra utsiden hvilke hus det bor gamle mennesker i. Det sies at man kan lukte det. En kvinne kan på mange måter klare seg selv, mens en mann blir bare patetisk om han bor alene...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det handler ikke om å like eller mislike kjøkkenet. Jeg laget mat fordi jeg måtte. Jeg måtte være på kjøkkenet fordi dere skulle få mat og kunne gå på skolen. Man kan da ikke bare gjøre det man har lyst til? Noen ting må man gjøre enten man liker det eller ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du snakker med folk, forteller du noen ganger hele historien, andre ganger bare halve, alt etter hvilke respons du får fra øynene til folk. For noen øyne forteller du historier som du aldri ville fortalt til andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mødre og døtre kjenner hverandre enten veldig godt, eller de er som fremmede for hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du dyrker jorden og planter frø om våren, får du avlinger om høsten.---Men kjøkkenarbeid er det verken begynnelse eller slutt på.---De gangene kjøkkenet føltes som et fengsel, gikk jeg ut i bakgården og plukket ut det styggeste krukkelokket jeg fant, og så kastet jeg det så hardt jeg kunne mot gjerdet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mødre og døtre kjenner hverandre enten veldig godt, eller de er som fremmede for hverandre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du var min hemmelighet. Du fantes i livet mitt, og ingen av dem som kjente meg, ville kunne gjette at du eksisterte. Selv om ingen visste at du fantes i livet mitt, var du den som ga meg en flåte hver gang jeg kom til et kraftig stryk, og den som hjalp meg trygt i land. Jeg er glad for at du var der! Jeg kom for å fortelle deg at jeg klarte meg gjennom livet fordi jeg hadde deg å gå til hver gang jeg var redd, ikke når jeg var glad.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle forhold mellom mennesker her i verden er toveis, det er ikke bare den ene som bestemmer hvordan det skal bli.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ordet "mamma" er ikke bare familiært, det inneholder også en bønn: Vær så snill, ta vare på meg! Ikke kjeft på meg, stryk meg heller over håret! Vær så snill, støtt meg, uansett om jeg har rett eller tar feil".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBerit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard Holvik