Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Ute på fortauet stod en gammel fyr med ansiktsrynker i full forvirring og en nese og munn som så ut som de var formet av snodde leireklatter...Bartenderen var enda en gammel, gråhåret tjukkas. Det var nesten som en vits hvor like disse typene var, som om livet var så krevende at det bare visket ut ansiktstrekkene, gned bort alt særpreg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Patty gikk gjennom rommet uten å bry seg om alle foreldrene, som begynte å reise seg og vaie som strenger noen hadde slått an.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

...såpeseriene hun tok opp hver dag. Han var blitt revet med av dramaet: bredskuldrede damer som drakk champagne med blinkende diamanter på fingrene mens de var utro mot ektemennene sine, eller ektemennene var utro mot dem, eller folk fikk hukommelsestap og var utro av den grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kjørte over Missouri River, og vannet gadd ikke engang å glinse i ettermiddagssola.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nå for tida gjorde bare antydningen til et spørsmål at Ben ble sint, og utløste en uutholdelig høylytt taushet fra ham.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Få uttrykk irriterer meg mer enn Jeg biter ikke. Den eneste replikken som gjør meg raskere forbanna, er når et eller annet dritings kjøttryne i en bar ser at jeg prøver å komme forbi ham og bjeffer: Smil, så ille er det vel ikke! Jo, din kødd, det er det faktisk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kler på meg et skjørt og en bluse til møtet, og føler meg som en dverg, synes aldri de voksne, stor jente-klærne passer helt. Jeg er bare så vidt 1,50 - hvis sant skal sies, mangler jeg noen centimeter, men jeg runder oppover. Så det så. Jeg er 31 år, men folk har en tendens til å snakkesynge til meg, som om de vil gi meg fingermaling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin