Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Man lærer ikke å løse virkelige drapssaker av å lese krim. Det er noe helt annet å løse en fiktiv sak. Mange tror at det går ut på å avsløre morderen, i virkeligheten går det ut på å avsløre forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det Vatten visste om viviseksjon, var at det innebar å bli flådd og dissekert mens man fortsatt levde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venezia var ikke redd for pavens vrede. Hun kjente den fra før og fryktet den ikke lenger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som slo henne, var hvor slank Gunn Brita så ut. Drapsmannen hadde ikke bare fjernet huden. Men også fettet under, slik at musklene kom til syne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

" … Gunnar Winsnes er navnet. Jeg var skjødesløs nok til å la noen dører stå ulåst. Var bare innom for å ordne et par praktiske ting."
Singsaker så på ham og fikk ikke adjektivet praktisk til å stemme med skikkelsen hans i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har under tidens gang og gjennom nitid forskning blitt nokså klart at Poes død skyldtes en av følgende årsaker: hjernehinnebetennelse, hjernesvulst, syfilis, apopleksi, mangel på ett eller flere enzymer, diabetes, en eller annen mindre vanlig hjernesykdom, alkoholisme, en overdose medikamenter, misbruk av opium, kolera, kvikksølvforgiftning, blyforgiftning, en annen form for tungmetallforgiftning, selvmord som følge av depresjon, en sykdom på hjertet, at han ble sjanghaiet, dopet og tvunget til å stemme på et bestemt parti under et valg i 1849, eller rabies. Men noen helt entydig dødsårsak har man ikke kunnet fastslå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvordan foretrekker du skalpellen, skarp, middels skarp eller sløv?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om ekteskapet ditt kan etterforskes i noen uker av Trondheimspolitiet uten at det dukker opp et motiv for drap hos noen av partene, så er det et ganske solid ekteskap.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvordan foretrekker du skalpellen, skarp, middels skarp eller sløv?

Jeg vet ikke hvordan det er med andre lesere, men dette sitatet på tittelbladet gir i alle fall meg en ørliten, grøssende og frydefull forventning til det kommende innholdet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har jo han politimannen i Oslo. Jeg husker ikke hva han heter, sa Jensen. Han løste en seriedrapssak i Australia på 1990-tallet. Har visst gått på fylla siden.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R