Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Huden til Addy Shadd var som ingefærøl, og så rynket og slapp at det så ut som om det var nok hud til to personer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sov mitt barn, sove nå, mamma passer på.
Sov mitt barn, sove nå, trygt for alle små.
Drøm så søtt og godt min venn,
helt til det blir dag igjen,
drøm om dagen lys og blid,
helt til natten er forbi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vårherre ristet det grå himmelteppet, og hardt, kaldt regn falt ned på jorden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noen dager var det ingen fred å få, og det du trodde kunne skje, skjedde ikke, og ting du aldri hadde drømt om kunne skje, skjedde.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men du må ikke straffe deg selv. Og du må ikke være trist resten av livet. Gi slipp på sorgen, en liten bit hver dag, for ellers kommer du ikke til å føle noe mer, verken av sorg eller glede.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Les den så langsomt du kan. Den er som et godt måltid. Man må ikke sluke den, men nyte den så man kan kjenne smaken av den i minnet lenge etter at man er ferdig.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvordan kunne hun forklare Verilynn eller noen andre at å gjøre det man må gjøre, ikke har noe med mot å gjøre? Hun brukte det hun hadde av mot, ikke til å gjøre dt hun faktisk gjorde, men til å la være å gjøre det hun ønsket å gjøre, og det var å kaste seg foran en lastebil i stor fart.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor heter det hvite når den er gjennomsiktig? Når du steker eller koker den, blir den hvit,og når du pisker den også. Det er derfor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les den så langsomt du kan. Den er som et godt måltid. Man må ikke sluke den, men nyte den så man kjenner smaken av den i minnet lenge etter at man er ferdig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Hat er akkurat som salt i vann, Sharla. Når det først er kommet dit (inn i livet ditt, red,anm), er det vanskelig å få det ut igjen."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

DemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. Martol