Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Alle på skolen sa at dalen var hjemsøkt. Hvorfor visste ikke Papi at el Yumurí var gjemmestedet til gjenferdet etter Hatuey, den edle indianeren som ble brent levende av de brutale, spanske conquistadorene?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Vi er alle ufullkomne", sa vismannen. "Vi er biter, fragmenter, skygger, gjenferd uten substans."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg passerer en skjeggete uteligger som holder opp en papplate der det står: "Hvorfor ljuge? Jeg må ha en øl", ruller ned vinduet og slipper vekslepengene jeg har liggende i askebegeret ned i pappkruset hans. Han takker og bukker. Trengs ikke, de pengene har han fortjent med sin humor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En dum kvinne, en blind kvinne, en kvinne som ikke forstår at hun fortjener bedre, kan bruke et helt liv på å vente på et mirakel.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Den nye regelen som utviklet seg mellom oss, var ganske enkelt at det hun ikke så med egne øyne, ikke eksisterte.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En gang, bare en gang til vil jeg se øya. Og da kommer jeg hjem. For havet er havet er havet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis pennene her i verden kunne gråte,ville min få elven Yumuri til å flomme over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalKirsten LundAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemeter