Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Uthold alt du møter i livet. Lær alt du kan. Legg merke til alle velsignelser. Gi aldri opp. Fortsett å vokse i Herren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gud, gi meg slik sinnsro at jeg formår å godta de ting jeg ikke kan forandre.

Gud, gi meg mot til å forandre de ting jeg kan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"De elsket meg, men satte til side sine egne behov for min skyld. Enten så er folk en klamp om foten på deg, eller så gir de deg vinger."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jammen godt at Gud ikke lar seg begrense av planene vi selv legger. Hans plan er så uendelig mye større. Når du blir så gammel som meg, får du tid til å sitte stille og ta et grundig overblikk over livet ditt. Da kommer du til å skjønne at Guds plan også var mye bedre."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Livet er ikke enkelt. Vi må bare gjøre det beste ut av hva Gud gir oss." "Men jeg har rotet til alt sammen." "Det handler ikke om hva du har gjort. Det handler om hva du har tenkt å gjøre nå."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser