Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

En gang hadde hun pleid å føle seg så hjemme blant folk. Nå gikk det opp for henne at hun følte seg like hjemløs overalt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Jeg ville med glede påta meg en evighet med lidelse om jeg bare fikk se deg en eneste gang til".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som hos småpiker flest, var latter en like naturlig ting som åndedrett for meg. Jeg husker at jeg tenkte at det måtte være noe man brukte opp etter hvert som man ble eldre, som om latter kunne sammenlignes med en bunt fargerike sløyfebånd, pakket sammen inni deg, og når alt sammen var kveilet ut, var det oppbrukt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har aldri syntes at gravlunder er skumle eller spesielt nedslående. Jeg liker de hengivne erklæringene på steinene, de stille vitnesbyrdene om folks eksistens, om at de betød noe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hver gang vi kommer i nærheten av det, blir du helt Lulla Lunekjær. Bare glaner inn i tomheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte ting er tapt i fortiden - det må jo være derfor fortiden er så mystisk, derfor den fascinerer oss. Etter oss kommer nesten ingenting til å gå tapt - det er altfor mye som blir registrert, notert, lagret i en eller annen datafil. Nå for tiden ville det være enkelt å unngå å la seg fascinere. Det er vanskeligere å holde ting hemmelig, men det lar seg forsatt gjøre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det tar litt tid å se folk i et annet lys når du har sett dem på en bestemt måte i årevis, eller aldri sett dem i det hele tatt

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vel, jeg tror at mammaen din ikke klarer...åleges fordi hun har en flis. Den er ikke av metall og sitter ikke i fingeren, men hun har en slags flis i seg,og det er derfor hun ikke bli bedre. Jeg har lyst til å...til å finne ut hva deb er, og få den ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og så er det lukten, den er ikke ubehagelig,men den gjennomsyrer alt. På den måten andre menneskers hus alltid lukter av de som bor der - kombinasjonen av såpen de vasker seg med, deodoranten deres, lukten av hår som trenger en vask, parfyme,hud,maten de tilbereder. Selv nå om vinteren henger denne lukten igjen i alle rom og vekker minner og uro.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo Larsen