Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Litteraturen har slått rot i meg. Hvorfor ville jeg ellers ha tatt fatt på arbeidet med å skrive dette? Det er ikke fordi jeg har lyst, tro meg. Det er en besettelse mer enn noe annet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er lett å ta feil. Den indre monologen er så høylytt og så ustanselig hos de fleste av oss at vi har lett for å tro at den er bevisstheten vår.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I overgangen fra den julianske til den gregorianske kalender, i det attende århundre, forsvant det opptil flere uker, og det under svært lite dramatiske omstendigheter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lærte mye om meg selv i løpet av denne fasen. Ikke alt var like behagelig å bli klar over. Idet jeg fulgte meg selv som en skygge, så jeg det jeg hadde gjort og hørte det jeg før hadde sagt, uten riktig å tenke slik jeg hadde tenkt, og uten de indre beveggrunnene og rasjonaliseringene fremsto jeg, naturlig nok, langt mindre sympatisk enn jeg hadde håpet på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er det som skjer når man leser for mange bøker: forsøkene på å begå poesi sniker seg inn overalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa