Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Ella Blom annammet ikke bare en lingvistisk basis, men også et passivt ordforråd av en slik størrelse at det kunne ha gjort en leksikograf mørkegrønn av misunnelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da de passerte førti år og henholdsvis nittifem og etthundreogti kilo, møtte de hverandre. De møttes over en karamellpudding.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ella innså at hennes og Peters polerte, velmøblerte leilighet, som hun var inderlig stolt av, bare vitnet om at hun førte et meningsløst liv siden hun la så mye energi i innredning. Bare se på menn! Er de interessert i slikt? Nei, så lenge det er funksjonelt og ser nokså bra ut, holder det, de har andre og viktigere ting å bruke tiden sin på.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva