Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Odd Petter pakket med seg et nærbilde av Martine fra bildeserien de hadde tatt hos fotografen. På dette bildet var hun lett gjenkjennelig; det ville passe bra på etterlysningsplakatene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Martine kommer ikke til å bli den siste norske borgeren som rammes av en slik urett, har Odd Petter Magnussen uttalt ved en rekke anledninger. Å forhindre at andre familier i fremtiden skal dras inn i det samme valuumet som han selv befinner seg i, har vært mye av drivkraften for å kjempe videre. Han fikk rett

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I en globalisert verden må vi fortsette å kjempe for rettferdighet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Somewhere over the rainbow

Skies are blue,

And the dreams that you dare to dream

Really do come true.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er politikkens utfordring å se etter muligheter for handling, til å gjøre en forskjell. Skal vi lykkes med det, må vi være strategiske. Vi må velge hvor vi skal satse og se etter åpninger der vi kan engasjere oss. Hva er viktig for oss?. Hvilke verdier vil vi fremme?.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

I en rettsstat må forestillingen om rettferdighet stå sterkt, og det er dermed viktig å kvitte seg med alt som hindrer rettferdigheten i å skje fyllest. Å gi etter for denne uretten vil i stor grad bety det samme som å gi etter for jungelens lov. Der er det den sterkestes rett som råder.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Solstråle. Omtenksom. Snill. Blid. Sprudlende. Glad. Livsglad. Åpen. Selvironisk. Vittig. Gjøglende. Impulsiv. Nysgjerrig. Prøvende -og feilende. Morsom. Gledesspreder. Tolerant. Raus. Sosial. Tillitsfull. Lojal og viljesterk. Barnekjær. Dyrekjær. God. Kvalitetsbevisst. Flink. Arbeidsom. Familiekjær. Familiemedlem. Tulla. Ordene. Det var slik hun hadde vært, Martine.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingen av oss vet når det tar slutt. Kanskje burde vi tenke mer over det og gjøre det beste ut av det.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Man behøver nemlig ikke å ha sort belte i beslutningstaking for å treffe riktige valg, ganske enkelt fordi du alltid vil ha den beste rettesnor i din indre stemme eller samvittighet. Hør på magefølelsen din, og du vil ikke feile.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"Vanskelige ting tar lang tid. Det umulige tar litt lengre tid".

Sitat Chaim Weizmann

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser