Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Ikke tale om at de har sjel. I det ligner de mennesker.

Deres G. B. Shaw

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På en interpellasjon fra et medlem av Underhuset, Mr. J. Leedse, svarte i dag Sir Samuel Mandeville, at Hans Majestets regjering hadde steng Suez-kanalen for enhver transport av salamandrer. Videre ville den ikke tillate at en eneste salamander fikk beskjeftigelse på kysten eller innenfor de britiske øyers territorialgrense. Årsaken til denne forholdsregel, erklærte Sir Samuel, er på den ene side de britiske kysters sikkerhet, og på den annen side ennå gjeldende gamle lover og avtaler om bekjempelse av slavehandel.
På spørsmål fra parlamentsmedlemmet Mr. B. Russel, meddelte Sir Samuel at dette vedtak selvfølgelig ikke gjaldt britiske dominions og kolonier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Skal kulturen holde seg, må den være alles eiendom. Vi kan ikke i fred nyte vår sivilisasjons gaver og vår kulturs frukter, så lenge det lever millioner og atter millioner ulykkelige og lavtstående vesener, som blir holdt kunstig nede på dyrestadiet […]»

Godt sagt! (6) Varsle Svar

«Som den romerske kultur gikk til grunne ved barbarenes innfall vil også vår sivilisasjon gå til grunne, dersom den blir en øy i et hav av åndelig undertrykte skapninger som blir nektet å få sin del i vår tids høyeste idealer,»

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bellamy mener aldri noe vondt med noe. Derfor er han uforbederlig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som bekjent er alle samlere rede til å stjele eller drepe når det gjelder å skaffe nye nummer til samlingen sin. Men det forringer på ingen måte deres moralske karakter.

(Hva med boksamlere?)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise