Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Herre, jeg ber at du må gjøre det du vil i hjertet mitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror at så lenge man lever, må man forvente både godt og ondt. Man må gjøre sitt beste for å la det onde smerte så lite som mulig. Og det gode - det må man på et vis hjelpe å vokse og få alt det gode til å telle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Å, Clark, hva skal vi gjøre nå?" hvisket hun. Det gikk en liten stund før han svarte, og da snakket han så rolig at hun visste at han var sikker på svaret. "Vel, vi skal be, og det Han ser at vi trenger, vil Han gi oss. Det Han ser at vi ikke trenger, vil Han gjøre oss i stand til å klare oss uten."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg Ristvedt