Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Etter at kineserne i mer enn 6000 år har brukt akupunktur, har norske leger nå gjort den oppsiktsvekkende oppdagelse at mens man tidligere måtte lære seg hele kroppens anatomi, er det nå tilstrekkelig å lære seg ørets anatomi, sier Reodor Felgen til Flåklypa Tidende, i en kommentar til sin oppfinnelse av østerdalslue med akupunktur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle som intervjuer i NRK sunnmøringer, og alle som blir intervjuet er østlendinger. Dette skaper balanse i programmene, heter det fra en observatør i Mandal, som er takknemlig for at Sørlandet i hvertfall blir nevnt i værmeldingene.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Søvn er roten til all lakenvask

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee