Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ettersom årene går, vil det hele tiden være tilsig av sorg. Det må du håndtere som best du kan. Jeg har fått skrubbet knærne jevnt oppigjennom. Neste gang sorgen rammer, kjenner jeg landskapet jeg skal inn i. Jeg vet hvor goldt og håpløst det er, og jeg gruer meg. Samtidig vet jeg at sakte, sakte vil landskapet endre seg. Strimer av lys vil slippe inn, og jeg kommer til å føle glede igjen - selv om det virker utenkelig. Men jeg orker ikke en gang til. Jeg vil så veldig gjerne slippe. Vil så gjerne slippe å miste!
- Hilde Hummelvoll -

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg kjenner mennesker som sannsynligvis aldri ville kommet til verden dersom abort hadde vært et alternativ den gang de ble født. Abort er et umulig problem, for det finnes ingen perfekt løsning. Det må være som det er. Abort må være vanskelig.
- Haddy N'jie -

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal