Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Misunnelse var en følelse han alltid bar på - fienden var den som var noe han ville være, eller hadde noe han ville ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fru Archibald William Warren-Browne var engelsk, utstyrt med en nesten uforståelig overklasseaksent. Hun var liten og fyldig, og lignet på ingen måte kaféens øvrige gjester. Sammenlignet med dem minnet hun en påfugl i en kalkuninnhegning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

15-16 mil lenger vest, og man ville være ute av "Bibelbelte", den evangelieredne stripen av amerikansk territorium. Der må man ta sin religion meget alvorlig - om ikke for annet, så av rene forretningsgrunner. Og Finney County ligger innenfor Bibelbelte. Derfor er en persons forhold til kirken den viktigste faktor for hans sosiale status.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle uten unntakelse benekter at innbyggerne i Garden City kan deles i sosiale klasser. ("Nei Sir. Det finnes ikke noe sånt her. Alle er like, uansett penger, rase eller opprinnelse. Vi har det slik folk i et demokrati bør ha det"), men klasseskille er selvfølgelig like skarpt og like lett å få øye på som i et hvilket som helst annet samfunn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl