Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 17 sitater

Hvorfor er det sånn – at det gode du opplever blir borte, mens det vonde, også det som bare er innbilning, setter seg fast og bare vokser, har det noe med barndommen å gjøre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun har lest et sted at når man ser på TV foregår det mindre i hjernen enn når man sover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er så lenge siden det har hendt noe. Han ser ned i den svarte asfalten. Det er midten av november og mørket er som blekk, det siver inn i alle åpninger, siver inn i skallen hans og får han til å ville drikke seg fra sans og samling, sånn som nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun lurte på om det fantes et menneske i verden, en kvinne, som hun kunne snakke sånn med som hun snakket med seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sitter og ser på landskapet, tenker på hvor vakkert det er her, virkelig vakkert. De hvite fjellene ned i fjorden, strendene, små løer i vannkanten, sola som skinner på vannet så det ligner metall. Men vi kjører også forbi kjøpesentre, det ene mer heslig enn det andre, som om noen har sett seg lei på de vakre omgivelsene og ønsker å rette opp balansen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Er livet en eneste lang øvelse i å late som ingenting? Er det derfor de gamle sitter og stirrer ut i luften og hverken gråter eller ler?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Smilet brer seg utover ansiktet helt av seg selv, som en fuktskade.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han hater alt som beveger seg utenfor planen. Dette vet jeg fordi barn alltid vet mye mer om foreldrene enn omvendt. Helt fra de blir født samler barn informasjon om foreldrene, det pågår natt og dag, og til slutt vet de alt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du begynner å lese bøker og foreldrene dine blir glade. Men så oppdager du følelsen du får når du leser. Pausen du får fra deg selv. Og det blir som med mat, du greier ikke å stoppe.Etter hvert mener foreldrene dine at det ikke er bra med all den lesingen, du må gå mer på ski, du må lære å spille et instrument. Men du liker ikke å gå på ski og du liker ikke musikk. Du vil bare lese. Etterhvert må du lese i smug. De sier at du ikke må overdrive. Men å overdrive er det eneste som hjelper.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

For alt hun vet kan Vasketrallemannen se på dette som himmelen. At han ikke sulter, at han ikke blir skutt eller hengt, at han kan se fotball på sin egen tv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie