Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Andrew tok på seg et par store solbriller som fikk Harry til å tenke på en hjemlig pornokonge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg ser du har en drink her som heter Black Snake ..."
"Jim Beam og cola"
Det bjeffet vilt der nede nå.
"Fint. Gi meg en dobbel Black Snake uten cola."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Min hund har ikke smakt kjøtt eller fisk siden den var hvalp. Den er ekte lakto-vegeterianer," sa han, tydelig stolt.
"Det forklarer det slette lunet," mumlet Andrew,

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Faen heller, vi bor i Sydney, den eneste byen i verden hvor folk er skap-hetero.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

“God striptease krever entusiasme, vet du,” ropte Teddy over discorytmene. “Ikke mange av disse jentene greier å holde entusiasmen oppe, så hardt som de må jobbe. Fire show hver fucking dag, vet du. De begynner å kjede seg og glemmer publikum. jeg har sett det altfor mange ganger før. Uansett hvor populære de er, så kan et trenet øye se når en stjerne er ferdig.” “Hvordan da?” “Vel. De er dansere, ikke sant? De må høre på musikken, leve seg inn i den, vet du. Når de begynner å bli litt 'på tuppa' og ligger ørlite grann foran rytmen, er ikke det som man kanskje skulle tro, et tegn på at de er overivrige. Det er tvert imot et tegn på at de er leie og vil bli fort ferdige. Dessuten korter de ofte ubevisst ned bevegelsene slik at de blir mer antydende enn fullstendige. Det er som folk som har fortalt samme vitsen for mange ganger; de å utelater de små, men viktige tingene som får deg til å le av sluttpoenget. Det er slike ting som det er vanskelig å gjøre noe med, det er vanskelig å juge med kroppsspråket [...]”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vel, Harry, de mest opptråkkede stiene i den store, mørke skogen tar det ikke nødvendigvis så lang tid å lære seg. Noen mennesker har rette, fine veier og både gatelys og veiskilt. De ser ut til å ville fortelle deg alt. Men det er da du bør være mest forsiktig med å ta ting for gitt. For det er ikke på de opplyste veiene du finner skogens dyreliv, det er ute i buskaset og krattskogen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson