Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

”Vi bør erkjenne vår mangel på kontroll og strekke oss mot Gud. Hvis livet var stabilt, hadde jeg aldri trengt Guds hjelp. Siden det ikke er det, strekker jeg meg stadig ut etter Ham. Jeg er takknemlig for det ukjente og for at jeg ikke har kontroll, for det får meg til å løpe etter Gud.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min egen kjærlighet til og lengsel etter mine barns kjærlighet, er så sterk at det har åpnet øynene mine for hvor sterk Gud lengter etter oss og elsker oss. Måten datteren min uttrykker sin kjærlighet til meg på, og hennes ønske om å være sammen men deg, gjør meg full av undring. Ingenting kan sammenlignes med følelsen av å virkelig være ønsket av barna dine. Denne erfaringen har fått meg til å forstå at min lengsel etter barna mine bare er en svak avglans av Guds store kjærlighet til meg og hvert eneste menneske Han har skapt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolvikHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita Roen