Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

det å gå med påslått mobil i lomma er nokså illiterært

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men det er så altfor enkelt å anta at ens rastløshet hviler på en eller annen blodslinje jeg ikke har orket å undersøke noe videre, eller om alt dette ble krystet i hop i ungdomstiden, den gangen jeg var enogtjue, og forventet av livet at det skulle være et helt hav av vidunderligheter foran meg, noe pønka pinkfloydiansk, en stramcord av damer, søvnige dager i tropiske jungler og oppspeeda ranglenetter i fete bygårdskollektiver. Mye snedigere er det å skjønne at en har blitt tatt av verden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den menneskelige tale eksisterer kun i form som fordekt syting, som jo er vår eksistensberettigelse, den eneste, alt annet er løgn. Menneskeligheten har ingen annen form enn klaging og syting, kjefting og grining. Det er vårt menneskelige deksel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Straahlbox er språklig flukt og materielle omdefineringer sedvane. Straahlbox er en framtidsstruktur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger er vi tause. Men når vi prater, prater vi helst forbi hverandre. Det funker best. De samme tingene kan dermed gjentas, i det uendelige. Det blir nesten noe meditativt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sannsynligvis fikk de seg en utdannelse og greier, familie og hus, alt dette som enhver oppegående europeer har som religion.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han snakker så lavt at det virker som han kun tenker

Godt sagt! (3) Varsle Svar

... Om de lavere livsfunksjoner, som ble utgitt som "... en populær framstilling", av Alf Umberto Ecornrud, Mysen 1957

Godt sagt! (0) Varsle Svar

retro-anal svine-glidersaus

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta