Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Han hadde sett før at sterke kvinner var bedre ledere enn sterke menn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er først senere i livet vi ser skjebnens skiftninger og kan forstå de ørsmå forskjellene i valgene vi gjør, som kan føre til katastrofe eller gjøre livet verdt å leve.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det eneste som kommer til deg hvis du bare sitter og henger, er døden

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Himmelen var svart og skinnende som kull, en hvitglødende halvmåne hang over dem som en nysmidd sigd, og stjernene var gnister fra smedens esse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lukten av dødt kjøtt minnet ham om slagmarkene i Keren. Jama var plutselig overbevist om at toget ville bli bombet og eksplodere, som de italienske forsyningstogene. Svetten silte nedover ansiktet og ryggen mens hjertet dunket ujevnt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eldgamle moskeer med vegger som var skjoldete av gjentatte hvittinger, lå et stykke unna bostedene, som ærverdige besteforeldre som satt der og så verden gå sin gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Idea så at skolene ikke formidlet kunnskap, men propaganda, og gjorde de unge blinde for alt som var vakkert og godt i dem selv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han prøvde å være tapper, men tristheten og ensomheten hadde spist seg innpå ham, slått knute på innvollene hans og gitt ham skjelvinger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han følte seg like liten i verden som dem, men mye mer sårbar, mer alene enn insektene med sine marsjerende hærer eller billene med sine harde skall og skjulte vinger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er vanskelig å hevne seg på noen man frykter, når alt ved dem, deres høyde, makt, eiendom og selvsikkerhet hamrer inn i deg hvor mindreverdig du er. I møtet med frykten må selv et barns forestillingsevne vike.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S