Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 14 sitater

Nå som øyeblikket er nært, er nervene hennes like skjøre som is som sprekker under hovnene på en hest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ferske modeller behøver ofte ekstra tid før de tar av seg klærne og er komfortable med sin egen nakenhet foran fremmede. Leanne hadde overrasket henne ved å tre ut av både kjolen og undertøyet så ubekymret at man skulle tro hun hadde kledd av seg i all offentlighet hele livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Xiuqing fester blikket på den lille tekannen med bilde av De gule fjellene i indigo. Ananas svever mot hanken, og smale elver slynger seg mot tuten. Når hun heller, er det som om den gule elven blir levende og renner ned i koppen hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den store spanjolen Picasso tilbrakte en gang måneder med å tegne bare en ku. Ikke med å forskjønne den, men med å forenkle den. Til slutt var kuen ikke mer enn tre eller fire strøk. Men den var mye mer slående enn den ville ha vært hadde den vært malt i en fullstendig detaljert stil...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lett regn mot skoddene får humøret til å løfte seg enda litt. Hun elsker å male i regnet. Elsker måten regnet får verden til å føles lukket og trygg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Til venstre for dem sitter en gruppe studenter og diskuterer et vestlig teaterstykke en av dem vil at skolen deres skal sette opp. De er skrevet av en vestlig forfatter. Jeg husker ikke navnet hans. Det handler om denne kvinnen, Nora, som finner ut at ekteskapet bare er slaveri.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Menn kan endre sine holdninger og titler. De kan si: Jeg er populist. Også vil folk kalle dem det. Men vi, vi kan kalle oss hva som helst - sangere, underholdere, dansere. Men til syvende og sist kaller de oss horer allikevel."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alle uttrykker seg best sammen med sine egne

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Åh, madame Pen", sier han og stråler. "Du ser vidunderlig ut. Du skulle vel ikke ha lagt på deg litt?" "Jeg tror ikke det", svarer hun (og morer seg over at dette ville vært den aller groveste fornærmelsen i Frankrike). "Men takk skal du ha.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Yuliang klamrer seg fast i setet for å holde balansen og ser en horde ropende tiggere som vader og staker seg fremover mot dem på rufsete flåter. De svermer rundt sampanen, strekker ut armene og napper dem i ermene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth