Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Tanken preger hele kroppsspråket og stemmen, som til sammen legger an tonen for det du skal si. Hvis du synes det er ubehagelig å gi kritikk, vil det også bli tatt i mot akkurat sånn. Det er på tide at vi revurderer kritikk som det det egentlig er: kjærlighet. Det pirrer kanskje ikke like søtt som tanken på en god klem, men det er faktisk nesten som en klem, en langsiktig sådan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ethos = talerens framtoning, Logos = det som blir sagt, Pathos = å appellere til publikums følelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utmerket måte å få publikum til å føle seg dum på, er å starte en setning med "som alle vet". For alle de som da ikke vet, vil verken innrømme det eller høre etter, de er altfor opptatt med å føle seg tjukke i huet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaCatharinaKaren RamsvikRisRosOgKlagingHeidi HoltanDemeterAvaAkima MontgomeryTove Obrestad WøienRandiReadninggirl30Kristine LouiseEgil StangelandAnneWangBjørg L.Jenny Dahl BakkenStig TTanteMamieDolly DuckKirsten LundConnieTone SundlandHarald KLilleviBeathe SolbergTor Arne DahlJakob SæthreEllen E. MartolRuneLailaTurid KjendlieHallgrim BarlaupJulie StensethEivind  VaksvikIngunn ØvrebøHeidiVibekeKjerstiAnne Berit Grønbechgretemor