Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Tanken preger hele kroppsspråket og stemmen, som til sammen legger an tonen for det du skal si. Hvis du synes det er ubehagelig å gi kritikk, vil det også bli tatt i mot akkurat sånn. Det er på tide at vi revurderer kritikk som det det egentlig er: kjærlighet. Det pirrer kanskje ikke like søtt som tanken på en god klem, men det er faktisk nesten som en klem, en langsiktig sådan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ethos = talerens framtoning, Logos = det som blir sagt, Pathos = å appellere til publikums følelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utmerket måte å få publikum til å føle seg dum på, er å starte en setning med "som alle vet". For alle de som da ikke vet, vil verken innrømme det eller høre etter, de er altfor opptatt med å føle seg tjukke i huet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R