Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg syntes det flotteste navnet var Aldebaran. Det hørtes ut som navnet på en sultan, et navn som kunne vært hentet fra et arabisk eventyr. Jeg leste mye om denne stjernen og fant ut at navnet virkelig var arabisk og betydde Den som følger etter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og da han gikk hjem, skrittet han bestemt forbi elleve lyktestolper. Under den tiende lå det en meitemark og skinte i en søledam. Han bøyde seg, plukket den opp og la den i lommen. Hjemme fant han tobakksesken med fem hull i lokket. Der var det syv marker fra før, og nå var det åtte sprellende marker som gjemte seg nede i svart jord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl