Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

De største kunstverkene er som kjent sjelden feilfrie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Never excuse, never explain.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den største komplimenten jeg kan gi en bok, er at den vekker lesebegjæret i meg, at jeg lengter etter å tilbringe tid sammen med boka, at jeg lengter etter å komme hjem til den, få være sammen med den igjen. Det er ikke mange bøker man har det slik med, nesten ingen. Men de finnes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen må tvile på at romanene og filmene er det viktigste i livet. De snakker om romanene og filmene som om de var virkelige - ja, virkeligere enn virkeligheten selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

«Jevnt over var nordmennene svært elskelige, men de er litt usjarmerende.»

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi kommer aldri til å forstå nazismen om vi arkiverer den som "umenneskelig". Snarere er den kanskje altfor menneskelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOle