Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Vi er sinnssyke fra galehuset lenger borte i veien - psykokeramikere, menneskehetens knuste krukker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Billy, kan du huske første gang du fikk talevanskeligheter? Da du begynte å stamme, kan du huske det?"
Jeg er ikke sikker på om han ler eller ikke.
"B-b-begynte å ess-ess-sstamme? Første stamme? Det f-f-første ordet jeg stammet var m-m-ma-mm-mm-a."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

... en fløy mot øst, en fløy mot vest
og en over gjøkens rede.

barneregle

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis noen hadde kommet inn og tatt en titt og sett en masse menn som stirret på en blank tv skjerm, og et femti år gammelt kvinnfolk som hylte og skreik bak ryggen på dem om disiplin og ro og orden og konsekvenser, så måtte vedkommende ha trodd at hele gjengen var splitter pine gal.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og han tenker det er best å se tida an og vente før han foretar noe utspill. Det er en god regel for en dyktig spiller - å se litt på spillet, før du setter deg og ber om kort.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har sett hvordan hun ( oversykepleieren) stadig blir bedre med åra. Erfaringen har gitt henne styrke og ro, slik at hun nå utøver en sikker makt i alle retninger, ved hjelp av et ledningsnett med tråder ikke tykkere enn hår, og så små at ingen andre enn jeg kan se dem. Jeg ser at hun sitter der nå i sentrum av nettet sitt, som en påpasselig robot, og vokter nettet sitt med en mekanisk innsektspresisjon. Hun veit hele tia hvor alle de forskjellige trådene går og hvilken styrke hun skal sende gjennom hver enkelt tråd for å oppnå den virkningen hun ønsker.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Uansett hvem det er som kommer inn døra, er det alltid en skuffelse. Men det er alltid en mulighet for det motsatte, og hver gang det blir stukket en nøkkel i låsen, spretter alle hodene i været som trukket av tråder.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fra nå av er vi fordømte. Vi må anspenne motet til den ytterste grense og se i øynene den skjebnen som forestår oss. Vi skal alle skytes ved daggry. Med hundre milligram hver. Miss Ratched skal stille oss opp mot veggen hvor vi skal stå ovenfor munnladningsgeværet hun har ladet med Miltown! Thorazin! Librium! Stelazin! Stesolid! Og med et hugg av sverdet, tjång! beroliger hun oss fullstendig til døde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

They was giving me ten thousand watts a day, you know, and I'm hot to trot! The next woman takes me on's gonna light up like a pinball machine and pay off in silver dollars!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia