Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 50 sitater

Det er så mye du ikke vet om et menneske.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg liker at ting er rene og står på sin faste plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi er bare mennesker. Det er ikke så mye som skiller oss. Ikke på langt nær så mye som jeg trodde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hver morgen, til du ligger død under torva, må du ta en avgjørelse. Du må spørre deg selv: Skal jeg tro på hva de idiotene sier til meg i dag?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men det er motsetningsforholdet mellom kjærlighet og forrakt, som eksisterer side ved side, som overrasker meg. De fleste blir invitert i de hvite barnas bryllup, men bare hvis de er iført uniformene sine. Ingenting av dette er nytt, men å høre det fra fargede er som å høre det for aller første gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der har du hvite folk i et nøtteskall, lurer på om de er lykkelige nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Under all lykka, ser hun sannelig ikke særlig lykkelig ut.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

She can take the most complicated things in life, and wrap them up so small and simple they’ll fit right in your pocket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Trass i at hun ikke har noen unger og driver dank hele dagen, er hun det lateste kvinnemennesket jeg har møtt i hele mitt liv. Innbefattet søsteren min, dronning Doreena, som aldri løftet en finger da vi vokste opp, fordi hun hadde en hjertefeil som vi senere fikk vite at var en flue på røntgenapparatet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Styggheten kommer innenfra. Å være stygg er å være et ondskapsfullt menneske som sårer andre. Er du et sånt menneske?

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla