Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Which was worse, a friend with brain-damage or one who despised you?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Doing what you're supposed to do is always boring. I can't imagine anything worse than being required to have fun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi trenger ikke å se ut som alle andre, Tally, eller oppføre oss som alle andre. Vi har et valg. Vi kan bli akkurat det vi vil.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Omrisset av den velkjente fjellryggen lå bak dem. Fjellet steg bratt opp på den ene siden. -Bor ikke foreldrene dine i Røyk? -Nei. Det er for farlig. -Hvordan farlig? -Det har med det jeg fortalte deg den dagen du kom hit, inne i hulen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så fikk hun øye på knappen:TRYKKES INN VED BRANN. Å, pokker, sa hun. Skyggen hennes flakket og skalv. To pene kom mot henne, med stjerneskudd i hendene. Hvem er det der? Hva er det hun har på seg? Hei, du! Dette er gallafest! Skjekk fjeset hennes... Å pokker, gjentok Tally. Og trykket på knappen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tally gliste. Om ikke annet laget hun trøbbel helt til det siste. "Jeg er Tally Youngblood," sa hun. "Gjør meg pen"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Jeg har ikke tenkt meg tilbake. Aldri" Stemmen satte seg fast i halsen på Tally, men hun tvang ordene fram: "Og jeg blir ikke med deg."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine Sevilhaug