Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

«Siste sats av av Mahlers tredje symfoni.» Det var det som skjedde. De åpnet alle sluser. De spilte Mahler [i begravelsen].

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv om verden er full av mennesker som går rundt og tror at de har gjennomskuet både deg og din neste, finnes det egentlig ingen grenser for hva som ikke er kjent. Sannheten om oss er uendelig. Det samme er løgnene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det typiske for hennes side av familien -- og jeg tror ikke det er spesielt for denne familien, dansker er sånn, og de er ikke så annerledes enn nordmenn på den måten -- de er opptatt av ting. Gjenstander. Duker. Servise. Vaser. De kan snakke i det uendelige om hvor mye ting koster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Writing personally is exposing and concealing at the same time.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men don't pay you to sleep with them. They pay you to go home.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På mine foreldres tid og langt inn i Deres og min, sa man at det var eleven som kom til kort. Nå er det faget. Det er for vanskelig å lese klassikerne, derfor er det klassikerne som har skylden. I dag skyver eleven sine manglende evner foran seg som et privilegium. Jeg kan ikke lære det, derfor er det noe i veien med det. Og særlig er det noe i veien med den dårlige læreren som vil ha meg til å lære det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.