Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Herregud, hvor dypt det sitter i alle: at det som er tillatt for en ung mann, ja til og med en fordel; å ha "verdenserfaring", det er for en tilsvarende ung pike ikke en fordel, men en skittflekk, en fornedrelse, ne som har merket henne for livet, noe som aldri mere kan vaskes av!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er den eneste seksualmoral som finnes; du skal ikke bruke kjønnet ditt til å få makt eller innflytelse over andre, du skal ikke skade dem og du skal ikke gjøre dem unødvendig ondt.
Hva du ellers gjør - når du ikke skader noen ved det -, det raker ingen andre enn deg selv og den du er sammen med. Å avstå fra seksuelle fornøyelser er ikke mere moralsk enn å avstå fra å plukke blomster eller lese bøker eller å gå på ski.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Stig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus