Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 24 sitater

Jeg kunne ikke slutte å snakke, for nå som jeg hadde begynt på historien min, måtte jeg avslutte den. Vi velger ikke begynnelsen og slutten. Våre historier forteller oss.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var mai. Varmt solskinn dryppet ut av hullene i skydekket, som om himmelen var en ødelagt blå skål et barn prøvde å holde honningen i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Arrvev dannes kun på noe som er levende, så arrene viser at du er i live. Om du er død har du ikke arr. Arrene er derfor et bevis på at du er levende, at du har overlevd denne gangen også.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

...arr er aldri stygt. For det er det de som påfører oss arrene vil ha oss til å tro. Men du og jeg vi må inngå en avtale om å trosse dem. Vi må se på alle arr som vakre. Greit? Dette skal være vår hemmelighet. Et arr danner seg nemlig ikke på en døende. Et arr betyr: "jeg overlevde"...

Godt sagt! (6) Varsle Svar
sto det Ray Ban. Jeg antok at det var mannens navn, for jeg var liten og problemene hadde ennå ikke funnet meg, og jeg forstod ikke at det kunne finnes noen grunn til å kle seg i et navn som ikke var ens eget.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Offisielt kan du ikke se meg. Du er i Birmingham og jeg er i Nigeria.

Little Bee til Lawrence

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trøbbel er akkurat som havet, det dekker to tredjedeler av havet.

Little Bee

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen liker hverandre, men alle liker U2.

Little Bee

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mens jeg satt der og skalv på kirkegården, innså jeg at det ikke er de døde vi gråter for. Vi gråter for oss selv og jeg fortjente ikke min egen medlidenhet.

Sarah

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lette etter nøkkelen, det ene minnet som når det brast ville fremkalle tegnene på dyp smerte.

Sarah

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

flaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg Ristvedt