Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Nå er jeg berømt, og derfor hører folk nøye etter når jeg sier noe. Uten å avbryte. Ingen sier at jeg er sein. De lytter. Før jeg vant i Lotto spurte alle etter Keith og Manny når de trengte hjelp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ferie er når du slutter å ha det travelt med å komme på arbeidet og begynner å ha det travelt med å komme et annet sted. (Kap 8)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg heter Perry H. Crandall, og jeg er ikke tilbakestående. Er du tilbakestående, har du under 75 i IQ. Det gjelder ikke meg. Jeg har 76. Jeg er heldig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når noen du har arbeidet for hele livet fremdeles finnes,da har du alt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er trettito år og jeg er ikke tilbakestående. Er du tilbakestående, har du under 75 i IQ. Det har jeg lest i "Det beste". Det gjelder ikke meg. Jeg har 76.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Hør her, Perry, mamsen har ikke hatt særlig hell med investeringene sine. Hun trenger penger. Jeg har noen presserende økonomiske forpliktelser. David har sine egne pengeproblemer. Alle hadde håpet at du kunne tre støttende til. Vi er jo tross alt en familie. Vi ønsker at du skal avhende annuitetsordningen. Investere i familiefondet. Dele på gevinsten din. Det ville ikke være annet enn rettferdig. Jeg mener, det ville vi ha gjort hvis det var en av oss."

Inni hodet mitt hører jeg Besta snøfte. "Det der må du lenger ut på landet med."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R