Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Men aldri har jeg kjent kjærlighet og hat så nært forbundet, så sammensvorne, så dypt forankret i meg som nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kroppen min føles ødelagt og tung, utrolig tung. Det er som om noe digert har falt ned i hodet mitt og knust meg. Det er ingen fysisk smerte, men av et annet slag, noe innvendig. Jeg snakker ikke om en fysisk smerte, bortsett fra da jeg satt overskrevs på ham ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ståket utenfor river i meg; noen vil leve sterkere enn meg i natt, det vet jeg. Og jeg vil bli igjen i dette rommet og lytte til lyden av livet, lytte helt til søvnen tar meg i sin favn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Under denne gaten renner det en elv, skjult av vulkansk stein. Den renner lydløst og usynlig, akkurat som tankene mine – stille og forsiktige, omhyggelig gjemt under panseret mitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Byen er som en vakker, fascinerende kvinne med dype, triste øyne som borer seg inn i sjelen din.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En prinsesse, som mor pleier å si, så vakker at selv drømmene vil stjele henne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er skitten, og bare Kjærligheten, om den fins, kan rense meg igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nysgjerrighet er et tegn på intelligens.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Noen ganger kan ubehagelige situasjoner, problemer eller vanskeligheter gi nye muligheter for vekst; det hender ofte at det dypt inne i problemets hjerte skinner en verdifull juvel. Derfor er det lurt å ønske det ubehagelige og vanskelige velkommen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla