Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Hva er det som foregår i denne boken? Dette er ikke Harry Potter. Jeg mener, det er Harry Potter, men dette er ikke Harry Potter. Det er så annerledes! "
Døren sa klikk og gikk opp bak meg, og Meg og Kathleen dukket opp. De så begge like forvirret ut som jeg. Det som hadde skjedd så langt, var at Harry hadde blitt en hylende drittsekk og hadde skjelt ut alle som noen gang hadde vært snille mot ham. Det var ikke noe som var magisk og lykkelig og fortryllet lenger. Harry var arrogant og kjepphøy og infantil, og gjorde og sa ting uten å tenke først, og alt i alt hadde han blitt en person jeg hadde liten interesse av å tilbringe åtte hundre sider samme med. Det kjentes ut som en desperant hadde sugd all glede ut av boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange voksne kom til Jo Rowling når hun signerte og fortalte at de likte bøkene hennes, mens andre var blitt observert med boken gjemt bak en avis på toget.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa