Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Vi var fanger en del av oss -- internerte. Vi var en tilfeldig sammenkastet gjeng av mennesker som var strandet i Tyskland. Vi hadde en viss mulighet til å bevege oss fritt -- og utnyttet denne aksjonsradiusen maksimalt.

På ingen måte var vi bedt om å gjøre innsats av noen. Vi var slett ikke «nedsatt av noen ansvarlige myndigheter», som «komitéer» vanligvis er, med medlemmer valgt ut fra personlige forutsetninger og -- med et «mandat».

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig var det umennskelig, men vi syntes den gangen det var som det skulle være, -- de små travle britiske flyene som pepret alt og alle, flyktningestrømmene, småbilene, oksekjerrene. De var våre allierte, og vi hadde bare gode tanker om dem, mens vi lå i grøften for å unngå kulene deres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage