Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 28 sitater

Der hvor kjærligheten slutter, der begynner hatet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis en familie skal foreta en eller annen forandring, må mann og kone leve i skjønn og kjærlig forening eller være helt uvenner; er forholdet hverken det ene eller det andre, blir enhver beslutning skjøvet ut på ubestemt tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

All fortjeneste som ikke står i forhold til det arbeidet som er nedlagt i det, er uhederlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du strever og arbeider bare for belønningens skyld, så vil det falle deg tungt. Men hvis du arbeider fordi du elsker arbeidet, da vil du finne belønningen i selve arbeidet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt går jo mot døden. Og alt annet er småtterier og ingenting. Jeg tilstår ærlig at jeg setter uhyre stor pris på min tankeverden og mitt arbeid, men i virkeligheten - tenk på det - er jo hele vår verden bare en liten muggen flekk på en ørliten planet. Og vi tror våre tanker og gjerninger kan være store her hos oss. Sandkorn alt sammen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gud gav dagen, Gud gav kreftene, dagen og kreftene var vidd arbeidet, og i selve arbeidet lå belønningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tiden er imellom slik at en gjerne vil gi bort en hel måned for en halv krone, og så kan det igjen være en halv time som en ikke vil gi bort for all verdens gull.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kvinnen ser du, kan en aldri bli klok på, hvor mye man enn studerer henne, alltid dukker det opp noe helt nytt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det gis mennesker som ikke kan oppdage noe godt hos heldige konkurrenter. De ser bare deres slette sider. Men det gis også mennesker som bare ønsker å lære de gode egenskaper å kjenne, som har gitt motstanderen seieren, og med nag i hjertet søker de etter det gode hos han.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor mye Stepan Arkadjitsj enn anstrengte seg for å være en omsorgsfull far og ektemann, var det umulig for ham å huske at han hadde kone og barn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaMonica CarlsenAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithcHilde H HelsethOddvarG