Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Kuken står rett ut fra kroppen, jeg dytter ham ned på senga. Finner Erotica i cd-hylla og setter den på, tar av meg buksa og danser for ham i undertøyet. Han drar forhuden fram og tilbake. Miss kommer inn og legger seg under senga. Miss, sier Stig og drar henne fram, kaster henne ut på stua og lukker døra. Hvorfor gjorde du det? spør jeg. Fordi jeg ikke vil at hun skal se på. Herregud, Stig, det er en katt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært utro. Jeg ler litt, og heller appelsinjuice i glasset. Jeg var tjuesju da jeg giftet meg, ikke en gang Stig trodde vel at han var den eneste jeg skulle pule med resten av livet. Han gråt da jeg gikk opp midtgangen. Det må ha vært et fantastisk syn, til og med presten hadde fuktige øyne. Jeg var ikke nervøs i det hele tatt. Stig skalv i stemmen da han holdt tale til meg. Da jeg tok min andre konjakk til kaffen, visste jeg at jeg kom til å bli veldig full. Jeg kastet opp på doen i suiten, og det kom små, gule dråper på den hvite kjolen. Stig forsøkte å vaske dem bort, men de sitter der fortsatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen